view my entries with this:

Monday, September 15, 2014

nak dApat lAgi satu kew?



assalamualaikum korang...
have a nice day for today....
cuti sekolah panjang nie x de nak merancang ke mana-mana ke?
aq pun x tau nak g mane jugak.. hihi..
sebab ape? sebab poket tngah kosong...
entah la.. semenjak 2 menjak nie aq tak tau la ke mana habis duit...
mesti ada yg x kene nie.. kene muhasabah diri balik..
huhu...

so, actually aq tngah kerisauan nie..
sebab ape?
sebab tanda2x pregnancy melanda semula...
ape tanda2x tu?
kuat makan, asyik lapo je kojenya...
kuat tdo, pantang ada masa terluang sikit, dania pun x meragam or dia tdo or mak tok dia jaga, kompem aq lena...
hidung sensitif, tp x sampai la lagi tahap x leyh nak bau suami...
teringin makan macam2x...
kuat kencing...
miss sebulan period neyh...
tp, memang sometimes aq miss period pun...
haih.. dania nak dapat adeq ke?
huhuhu...
awal sangat lagi nie... 

kenapa x cek?
hmmm... hihi..
risau... takut betul2x pregnant, kalau kondisi sekarang nie mungkin boleh bawak kepada stress...
haha...
so, tunggu la...
kalau next month, x datang bulan jugak, baru pegi cek...
takut kalau tak pregnant, masalah lain pulak kan...
berita lain nanti aq citer balik ea...
bye..
salam alaik...


0 comments: