Tuesday, September 9, 2014

segmen jom support muamalat Islam



assalamualaikum korang...
hari nie aq nak buat segmen 
"jom support muamalat Islam"

kalau korang muslim, nak tak nak mesti ada perasaan nak sokong segmen nie kan...
kalau x de terdetik tu.. huhu.. tak tahu lah..
tp, x pe...
hak masing-masing kan...

so, sape nak join...

1. copy paste gambar di bawah dan link kan semula ke entry nie...

Photo

2. follow blog nie dan daftar masuk ke dalam bloglist korang

3. tulis serba sedikit apa yang korang faham berkenaan dengan takaful dalam entry korang.
ex: takaful ialah __________________________
(mcm nak jawab karangan pulak kan... dalam penulisan tersebut, korang bebas menyatakan ketidakpuasan hati korang dalam sistem takaful.. kalau ada.. or, mungkin korang boleh ceritakan kelebihan takaful nie...)

3. dalam ruangan komen, letak link ke entry korang supaya aq dapat baca and buat penilaian pandangan masyarakat terhadap sistem takaful nie...

aq harap sangat korang tolong untuk projek ilmiah aq nie...
and kalau senang harap dapat promote juga segmen nie kepada kawan-kawan blog yang lain..
usaha korang aq dahului dengan ucapan terima kasih (,")

untuk orang yang bertuah, insyallah takaful akan sediakan souvineer untuk anda...


0 comments: