view my entries with this:

Monday, September 29, 2014

system... buffer.. waste time



dear kpm,

please give us a system that we can surfing happily..
harap sangat2x bukan kpm sahaja tp semua kementerian dalam kerajaan malaysia..
tolong lah, if nak involve your worker dengan system...
please make sure yg system tersebut dapat dilayari dengan happy...
kalau sebelum nie, negara dikejutkan dengan pembaziran makanan..
kini, kitorang diamalkan dengan pembaziran masa..
just nak kene tunggu system untuk buffer sahaja...
stress pulak rasa..
huhu..

focused on this..


so, guru dah kene study by this...
this is a good affort for teachers actually...
tp, sampaikan membuang masa memang aq tak setuju..
aq dah la tak leyh nak buat kat rumah... ye lah.. dania tu dah makin banyak main dari tdo sekarang nie..
bila malam, nak tdo pulak.. esoknya 5,30 am dah nak kene pg sekolah..
aq kalau tak cukup tdo memang tak leyh nak manage kelas dengan baik sebab moral down.. x cukup rehat.. dengan si kecik bangun waktu malam lagi...
hohoho..

and kalau bukak pun, Allah.. lambatnya lah..
buffer je.. it cannot support all of teachers in Malaysia to use this system dengan baik...
nak menunggu tu, macam2x boleh buat..
my flash pun asyik stuck je..
and makin teruk, application lain semua jadi slow...
tension... 

just luahan perasaan...
keep on going dan harap dapat bersabar dengan benda nie

sekian... till d next entry...


0 comments: