Monday, September 15, 2014

kl lifestyle ~ exculater



assalamualaikum...
hye korang... hari nie nak citer about kl lifestyle lagi..
actually, before nie aq tak pernah tau kan...
and dalam entry sebelum nie aq ada citer pasal org kl nie majoriti terkejar2x...
jalan laju bagai nak rak...
kan...

so, after lebih kurang 1 month menanam kerjaya di kl...
baru aq perasan, actually untuk nak exculater pun ada etika tau...
ada ke? ada...

kalau korang using erl ke, monorel ke, lrt ke, shopping complex kat kl ke, kl central ke, yg memerlukan korang untuk naik exculater...
and if korang nak stand statik tunggu tangga exculater bawak korang naik sampai atas... sila lah berdiri di bahagian kiri...
sebab bahagian kanan untuk mereka yang nak cepat...
yg walau naik exculater pun still mendaki dan menampak sampai atas...
aq la salah seorang nya...
so, bila ada org buat pe'el berdiri sebelah kanan tanpa bergerak..
cepat je aq annoyed, tp time aq nak cepat la...
time tak, aq steady je...
hihi...
so, harap maklum ea..
kene biasakan berdiri sebelah kiri daripada berdiri sebelah kanan time naik exculater...
kerjasama anda sangat saya hargai dan saya dahului dengan ucapan terima kasih...
ceyt, macam karangan surat rasmi pulak..
belasah je la.. x de bahan dah nie...
wwweeeeee....~


0 comments: