view my entries with this:

Friday, November 12, 2010

bak KaTer sPideR.. gOsok jAngaN tak GosoK..gOsok... hehe..



pejam celik pejam celik
dah nak abis dah 
hari2x terakhir membuatkan kitourank nervous
namun, keakraban dan saling percaya pada diri sendiri dan sahabat mengurangkan perasaan tu
hmmm..
rindu mereka

uwwa

aperpun, bila nak akhir2x neyh
ini la aktiviti kitourank
hehe
menggilap kasut






final check before hariJadi



kalau dolu2x ku ingat mengiwi kasut tak berkilat nie 
x kan buleh punyer berkilat
yer la.. tau jugak army nie buleh buat kasut gitu
tp, tak tau pulak from kasut yg tak berkilat
tp, uper2xnyer betol
uishhh..
mantap2x..
hik2x


penat ku tonyoh2x
tak berkesan jugak
at last, buli adeqku yg sorang neyh
ahahahaha.. maceh diyana..



tara!!
canteqkan
hihi
before dapat balik, kene dapat approval from jurulatih
selagi tak lepas, selagi tu la kitourank menggosok'plus'menenyeh kiwi tu ke wajah but kitourank
tp, yg nie tak pown still tak mendapat approval from encikJo
and dalam batch kitourank memang ada 2 beradik kembar yg lain mak, lain ayahnyer
diorang nie dalam mengilat kasut, kalah suo, juo tahu
hahahaha..
at last budak laki buat statement gini

"wei!! bg laluan kat Yazid ngan Icad dulu. kalo diorang tak lepas, kompem kome fail"
mereka pown tak dapat approval, aper tah lagi..










nie la saudara Icad!!

0 comments: