view my entries with this:

Friday, November 5, 2010

GA from LizaHanum

bismillahirrahmanirrahim
ehem2x..
sekali pandang, hati tertawan
tak bacer lagi blog si dia
tak kenal betol siapa ownernyew
tup2x.. hati sangat tertarik sebab apakah........




haaaaa.. sebab ini..


canteqkan?

juga... ini......


dan for last but not least.. sebab ini.....


canteqnyew..
sayer suker sangat...

bila dah berkenan dengan hadiahnyer..
dengan sepenuh hati sayer menilik2x syarat2x nyer..
sangat mudah tahu..

nak join.. jom klik...

ini >>>



d owner buat GA nie to celebrate blog dia..

lizahanum
interestingkan nama tu
bila dah tau pasal GA i pown gi la tilik2x orangnyer
first though, saya ingat dia designer
sebab pemilihan utk hadiah GA dia sangat canteq
jenuh tau nak carik siapakah empunya diri
rupa-rupanya, miss LizaHanum nie buat blog nie...
majoriti about recipe..
kalau tengok gambar, uuummmppphhh...
memang terliur dibuatnya...
so, saya andaikan miss LizaHanum nie bukak gerai..
bila telek2x lagi...
masyallah... pelajar phd rupenyer..
gerun2x.. tatot pown ader.. hahaha..
ala..
malu sayer..
selalunya, org kater, belajar tinggi2x nie tak pandai masak..
maka...
 LizaHanum dah membuktikan that statement was totally wrong
thankz to her..
hehe..

selain recipe.. dia juga ader blog online for shopping..
saper nak borong, leh gi sini ek...

LEEZS COTTON SHOP

saya nak mintak izin utk hebahkan GA ini yer kak Liza...
epPy to knOw yOu...
salam kenal dari sayer
dOubledeeya...
div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. memang cantik set pinggan mangkuk, mug, beg tu

    comel, kalau ada sayang nak guna

    ReplyDelete