view my entries with this:

Tuesday, November 2, 2010

MakiN HarI MakiN GolaP.. hehe..


so, makin lama kitourank kat penang
makin golap kami jadiknyer
haha
sedih..
tp, nak buat camner kan
layan jer la
tauliah punyer pasal
yeah!!




haaa..
iniiiiiiiiiiiiiii......
although tahu akan tidur jugak akhirnya
but still bersemangat nak gi latihan penerimaan watikah
hehehe...





percaya atau tak
macam nie ler ruper kitourank lepas beberaper hari berkawan baik dengan mr. sunshine
hehe






x leh nak cover2x dah
guna klorok juga'tak mahu juger ia tanggal
umpama memakai topeng bukan?
hik2x..




nasib baik ader puan Syu
elok juger our speaking kami dibuatnyer
kalu tak, dapat dosa kering juga
haha
astaghfirullah al-azim


cak!!
time nie ler kome nak posing
bukan selalu dapat pakai topeng original
made in Malaysia jugak
spesifik lagi
kat USM, Penang
=)



habis ketiduran di Dewan
membawa diri pulak menanti bas dengan sabarnyer



di kala itu jugak, ak ditarbiyyah oleh mereka2x ini
hak2x..
bukan la..
important meeting tau time neyh!!
antara hidup dan mati!!
aper dah jadik nie kome?


hmmmpppphhhh... cenggitu ker?
abis tu..
camner?


semangatnyer adeq!!



pul!!! 
ader ruper lecturer tak si epul neyh?
hehe





okay lah..
tengok ler nanti camner..
kata ku..



alhamdulillah
akhirnya berjaya juga dia di adjust!!
well Done!!
div class='comments' id='comments'>

10 comments:

  1. @en jay hehe... PALAPES jer.. masukler jugak tentera tp, reserve officer sajer.. namun bagitu.. pengalaman memang syok!!!

    ReplyDelete
  2. ceh, teruja nmpak..
    wa pun bekas tentera gak, tauliah sama kalo tak silap, tapi wa tak pakai pedang la. kehkeh

    ReplyDelete
  3. @en jay ooo.. iyerkah?? hahaha.. same ek? tuan rumah ker.. sat gi jejalan nengok profile ek?
    sebentar.......

    ReplyDelete
  4. ingt ko da prasan da, dlu2 aku ade pos pasal palap gak, enjoy je hehe

    so after dis.. sambung ke?

    ReplyDelete
  5. @en jay sambung?? muahaha... tekad itu ader nak sambung.. tp, tidak ke arah itu juga rasanya.. akan beralih arah nanti.. bila bebudak tu tak der.. raser tak syok lorh.. lain dgn diorang.. so, tak tahu lagi.. kene tengok dolu.. weeeee...
    enj jay.. x leh nak rempuh your blog la.. haha..

    ReplyDelete
  6. same ah, terpk tu ade
    nak join blk tu..da lain rasenye

    hurmm so pasni.. agak2 jadi ape?
    lecturer? engineer? or biase2?
    heh

    ReplyDelete
  7. hahaha.. rasernyer jawapan kertiga tu yg paling sesuai kowt.. ngee... biasa2x saja bah.. anda?

    ReplyDelete
  8. aku ingat pasni nk masuk line bisnes,
    cam minat lak
    hurm..borak kat fb jum?
    senang sikit..hehe

    ReplyDelete
  9. oo.. line business ker...
    for me.. tak minat lorh..
    something seem cheeky in that path... ngee.. aperpun, gud luck =)

    ReplyDelete