view my entries with this:

Thursday, November 11, 2010

pUbliSh reCent coMmenT kaT blOg kouRank..

salam kourank
ahaa...
simple jer sebenarnya..
tp, oleh kerana ada yang nak tau..
so, saya ajarkan di sini..
widget nie adalah utk memaparkan komen yang kourank dapat..
urutan mengikut yg terbaru..
so, kourank akan tahu kalau ader saper2x bg komen kat entri kourank walaupun entry tu dah duk berteleku lama kat dalam list post kourank..
hehe...


okay... 


first sekali, kourank kene pegi dekat bahagian design...


pastu, klik maner2x bagahian add a gadget
kourank tak yah risau nak pilih mana2x satu pun add gadget tu sebab ia buleh di letak kat mana2x tempat pown yang dia buleh letak
ngee =)
just drag jer, key


pastu, from basic, kourank klik featured..


carik recent comments..
so, manage la ikut kourank..
so, it's your blog aren't they...



gud luck everyone...
=)
div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. tq soooo muuucchhh miss deeya:)
    tak sabar nak cube ni~
    hehehe...
    due dah requests dipenuhi;)
    hehehe;)
    maceh byk2! :)
    @>-->----

    ReplyDelete
  2. nadia;) ade clap ckit la rsenye;) hehe..
    lepas click featured, should "recent comments" kan? bukan "recent posts" kan?:)
    btw, tq soo much sbb dah berjaye pun:)
    terima kasih byk2! :)

    ReplyDelete
  3. a'ah la... hehe.. sowwy2x.. nanti akan dibetolkan ea... maceh.. nie pasal buat tngah malam la nie.. ekeke...

    ReplyDelete
  4. tqa.. dah betolkan.. thankz bgtau.. hihi..

    ReplyDelete