view my entries with this:

Wednesday, November 3, 2010

GebanG MalaM..



takot sayer tengok ruper kamooooo...

hak2x
setelah beberapa hari meng'stress'kan diri kami (palapes keseluruhannya)
tiba la saat kiter+mereka me'release'kan tension yg melanda segenap saraf kitourank
hehe
walaupun ak tak prefer this is the right way to do it!



aperpun, sebelom aper2x terjadi...
kami telah di 'down'kan oleh cikgu disiplin kitourank (palapes ukm saja)
siapakah dia gerangannya.. 
paham2x ler sendiri ek..
jatuh mood ketika itu
sehingga saudara Lan Abas terpaksa mengembalikan mood yang telah terbang entah ke mana
hik2x..


gembirakah kami?
hmmmmpphhh..
best lagi kalo ilang tension gi jejalan kan?
ahahaha..
jejalan jer tau!!


bila dah nak akhir2x neyh..
SUO adn JUO dah tak amik peranan sangat dah
pantau sajer
sebab nanti semua jadik pegawai muda kan..
taraf sama saja
so, kerja biar sama jugak
walaupun.........
ngee...








nie budak junior kitourank..
baik bukan senior anda?
hhhhuuurrmmm... ngap!!
haha




tp, antara kami tetap mengutamkan ke"sleepy"an
hehe..
sangat berharga tahu!




nie antara pitc u lain yg sempat di snap!!
tidak segelap kami bukan?
hmmm...
aperpown, buat julung kalinya ak melihat mereka melepaskan gangguan jiwa mereka dengan cara yang...
ish..ish..ish..
nasib baik tak runtuh pentas tu kome!!
cikgu2x pown join sekali time neyh..
cikgu.. cikgu..
actually, rakaman jugak banyak malam nie.. i try upload on fb..
nanti kourank tengok di page sana jer ek.. 
sebab di sini lambat rasernyer..
key, papai..

0 comments: