view my entries with this:

Saturday, November 13, 2010

marChing tiMe.....


gambar pembukaan..
hehe..
samart kan..
tp, itu bukan kepunyaanku
M16@boyfriendku (113) yg satu tu kene tinggal kat UKM
cian iyer
huhu
temanku yg baru untuk perbarisan pentauliahan nie adalah sword
or 
dalam bahasa melayunya
pedang
hehe


sebelum masuk padang
enJo bagi amanat terakhir
enRahim, dari awal sampai akhir juga sentiasa bagi amanat dia
tp, time nie dia busy kat pentas



upacara masuk padang
kitourank kontinjen ke_3 after USM and UM
senior ler katakan
hehe





menunggu ketibaan VVIP
untuk pentauliahan palapes kali nie
sepatutnya Tuanku Mizan yang akan datang
tp, oleh disebabkan perkara yang tak dapat dielakkan
Tuan Muda Perlis telah menggantikan baginda


actually, untuk pagi nie
saya tak nak tido
tapi, ketiduran juga
sebab tunggu VVIP lama sangat
haha
fuh, selamat..
pedang yang dikendung tidak jatuh keciciran
=)



bila mr. sinshine muncul
encikJo mulala suruh kadet_youngOfficerToBe neyh
padam lampu spot light_mrSunshine
sedangkan awal paginya ujan
lihat, padang juga basah
(- -)"





bermulalah antara detik sejarah dalam titik noktah hidup kitourank
bila tuanku periksa barisan
baru terasa debarannya




actually, dari masuk tu dah mula pemarkahan utk pertandingan kawad
tp, yang nie baru nak start jalan
selepas kaki kekebasan
ku hentak jugak time sedia
nasib baik kurang
lega dapat jalan tahu
muahahaha



antara kontinjen yg mewakili setiap palapes universiti masing2x






yg nie kontinjen UKM yg kedua
oleh kerana kitourank seramai 103 org pegawai
so, kitourank dapat buat 2 kontinjen solid
bermaksud, tak campur palapes dari universiti lain











yeah!!
buat yg terbaik kourank!!


samart bukan
hahaha..
puji kontinjen sendirik
jangan marah kourank
ngee
=)





pusingan akhir









akhirnya..
selesai sudah
time latihan raser lama bebenor 
tup2x..
time ariJadi
sekejap jer
latihan 2 minggu utk 1 hari
hmmmm..
aperpun, tetap eppy sebab yongOfficerToBe became youngOfficer


div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. Hai. I pernah tgk live tentera darat ATM. Memang smart gila. Sangat sama dan cool habis. Lagi-lagi time bagi hormat. ;)

    ReplyDelete