view my entries with this:

Monday, November 15, 2010

yiehhaaAAaa.. piaLa kembAli diRampaS...

abis watikah
time watikah, gambaq kami tak dak sebab 
katakan 'x' pada kamera ketika itu
huhu

majlis pengkurniaan watikah ini telah disempurnakan oleh tuanku muda Perlis:

DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail 
12 Jun 2010


selesai sudah 
tiba time mengetahui keputusan kawad
actually ak tak expect pown nak menang
coz lepas2x jer keluar padang, naik bas..
banyak jugak budak2x nie complain_bincang aper kesalahan kitourank
aku kira2x ader la jugak 5,6 mistake kan..
pastu memang dah awal2x ader masalah
kitourank group first kowt yg kene potong 50 asernyer
tp, itu adalah kesalahan teknikal
bukan salah kitourank
tp, dah nak jadik kan..
hmmm..
so, ak malas nak berharap sangat sebab takot nangeh kalo tak menang
ak ini cengeng juga tahu
ahahahaha..

bila encik tanya saper nak amik hadiah kat budak UKM
budak2x nie dah jerit2x dah
ak kater, rilekz dulu..
entah2x memang semua wakil utk amik hadiah di panggil
memang ak tak bajet time tu
tengok2x..
yeeeaaahhaaaa...
riuh la dewan ngan sore batch kitourank
tp, yg pelik macam tak dapat sambutan
hahahaha..
aishhh..
ak pown tak paham
tp, yer la..
palaps universiti lain sumer dah penat kan..
malas nak layan agaknyer
hehe

actually, ak denied2x jugak
tp, bila tengok balik gambar
memang ada peluang sebenarnya
sebab group lain, although nampak buleh tahan tapi banyak teknikal yg diorang x sedar
bila bincang2x balik dengan encikRahim
baru ak tau..
thankz a lot dekat encik Rahim sebab kepakaran dia dalam bidang2x kawad nie
kalo nak citer hebat tak hebat encikRahim nie
pergerakan kawad tu dia buleh citer 1 nafas jer utk elaborate beberapa pergerakan
dia yg cakap, kitourank yg raser sesak nafas
hehe
dengar2x budak UPSI tahun depan nak upah encikRahim ngajar
aper citer encik?
hehe..
glamour pulak dia..
=)



yebbit!!
tomeykan..
gift nie pakCikSidek merangkap ayahKesayanganCikDiyana yg kasik
time kaceh
coz time nie, my parent tak dapat sampai ke USM
huhu

















  
penanung_peneraju angkatanTenteraMalaysia


wif tuanCI



dengan encikRahim..










bila banner ini keluar kat papan iklan utama UKM
ku bangga!!
muahahahaha..
ambooi, terlebey ketawa pulak..
ooOooppssiieeEee..
sopan2x..
hik2x
=)
div class='comments' id='comments'>

2 comments: