view my entries with this:

Thursday, November 11, 2010

GA from cikBulat...

salam kourank..

sweet kan mereka...
macam maner pulak dengan kitourank??
kourank raser sweet tak?


time nie, saya menemankan si dia from ukm, bangi balik ke johor
sebab her father tak bg lepas coz time tu balik malam
gambar nie diambil time nak pegi kenduri
saya empunya spec itu
then before nak pegi tu, dia terjumpa spec lain kat umah dia
haaa...
kitourank nie pantang sikit kalo jumpa benda2x gini
mulala nak snap sana and sini
ngee..
yg penting, kiter eppy
kan..kan..?
=)
i am: nadia
and she is: diana

tengok pada nama sajer sudah tahu bukan =)
macam soulmate gitu..
made for each other..
hahaha..
kalah pakwe sayer..
ader ker?
ngee..
tak der pown..

maybe sebab kitourank in d same scorpian zodiac
so banyak benda interest kitourank yang sama

so, kitourank kenal masuk tahun 2 kat UKM
start rapat sebab aper ek?
haa.. sebab selalu kene buli ngan jurulatih sama-sama
adeyh
hak2x..
from that state, hampir semua benda kitourank buat sama-sama
jejalan carik makan sama-sama
tea time
titon menghilagkan kepenatan sama-sama
studo sama-sama
stado
me'nonton' aper yg patut di tonton sama-sama
me'nangeh' bila certain2x tragedi menimpa sama-sama
frust
meng'gedix' tak kene gaya sama-sama
malu sy
meng'ganas' bila dipaksa dan tak dipaksa sama-sama
aiyark
mem'poyo'kan diri pada kala average_bukan maximum eh..
ngeh2x
hehe..
and..
macam-macam lah
kalo nak citer pasal miss dyana neyh, memang banyak
tak cukup page neyh
tangan saya tak lalu nak naip pasal
it's so many thing about her that kept in my mind forever 
insyallah

yg penting, she was a sweet gurl

sekarang, bila dah abis belajar
x buleh nak buat tu semua sama-sama
sangat rindu kamooOOooo
uwwa
for dyana..
wish u have a very fun and barakah life hereafter
and for me
and for all of us
insyallah, ameennn..
(,")


0 comments: