view my entries with this:

Monday, November 15, 2010

MakaN TimE...

haaa...
event nie berlangsung after pertandingan kawad
macam dah kompem menang jer ek..
ahaahaha..
tidak!!
dinner nie memang sengaja buat sebab fulus kitourank ader lebey2x sikit kan..
nak pulang balik, beraper la sangat
so, better buat dinner cenggini
tp, tak sangka pulak betol menang kan..
aperpun, malam nie agak melantak jugak la...


dalam sesi makan nie..
kisah yg best sebenarnya...
a day before
actually, kumpulan tinjau dah pegi dulu utk survey tempat
enJo arahkan group nie utk ready utk reservation
di arahkan group nie utk pakai long suit
so, malam itu, dengan bergayanya kami keluar survey
bila keluar begitu
di kepala ak, bajet mesti tempat macam hotel
paling cikai pown restoran berbintang_bintang la kan
haa..
nak pendek citer, sesampai jer kitourank kat situ
ya Allah, kalau ikut hati memang tak nak turun
boyz nak stand by bukak blazzer'plus'tie diorang
ladies tak kan nak bukak jugak kot?
dah tinggal singlet jer..
nak mampos!!
haaa..
so, dengan bangganya, kami pown masuk jer la kedai tu
masuk2x dah macam artis rasernyer..
hampir semua pasang mata kat kedai tu pandang
mesti diorang pk first2x celebrity maner yg datang
ceyt!! upernyer budak2x perasan..
hahaha!!
terkantoi kitourank kat situ..



E.N.C.I.K  J.O.H.A.N.A.S!!!

chaiyok!!

geram jugak kitourank
siap bg mesej perli lagi
upernyer encik tak perasan mesej tu..
adeyh!!

aperpun, enjoy
janji ak dapat makan, kome dapat makan
sumer kenyang!!
hehe

































urghhh!!
alhamdulillah!!

0 comments: