view my entries with this:

Thursday, January 6, 2011

awarD...

actually, award neyh tak tau dari saper..
sebab ia disampaikan oleh akma..
tp, direka oleh orang lain...
pastu just tag2x jer...
begitu caranyer..
macam2x sekarang neyh...
tp, oleh kerana dah dapat..
hehe..
tq akma for this award..
first award neyh..
muehehehehe...


ader macam pakej software tak..
ehehehe..
ader kan

thumb up

question time

1. ucapan....

nak bagi ucapan ker...
alhamdulillah kepada Allah swt yg masih memberi kesempatan kepada saya utk hidup kat duniaNya yang sangat indah ini..
terima kasih (2x) yang x terhingga kepada my parent yg melahirkan saya dengan sempurna...
tq kepada cik akma yg telah tag seterusnya menghadiahkan award ini kepada saya..
dan jugak kepada mereka yg terlibat secara langsung ataupun tak langsung..
ecewah..
cantek tak ucapan tu??
belasah jer la kan kourank..
hehe (,")

2. jejaka/perempuan idaman

for me, jejaka la kan..
korank boleh survey kat sini:
sila la klik

heart

3. tips kekalkan hubungan dengan pasangan

wah... nak tips ker..
sorry sesangat, same as akma..
memang tak pandai bab2x neyh..
actually, yg penting dalam perhubungan neyh adalah kejujuran dan tolak-ansur...
sebab tu la kalau dari awal dr maner2x belah pihak, sama ada lelaki atau perempuan tak jujur..
memang susah nak bertahan..
(,")
aperpun, cubalah yang terbaik, key..
Allah swt dah menetapkan bagi kiter pasangan yg sangat ideal..
sekiranya break_up itu, mungkin ada yg lebih baik menanti diri kiter dan ader yg lebih baik untuk dirinya...
insyallah
(,")

4. pernah jumpa pendekat jodoh atau putus cinta..

ahahahaha...
yang nie no komen...
kourank nak korek rahsia la tu tanyer pasal nie...
pandai and nakal eh..
aigoooo...

stress

award nie i nak link kan dekat semua yg baca'plus'mengikuti perkembangan blog i nie...
boleh ker macam tu???
boleh kan....
ahahahaha...
so, lebey 10 la kowt...

at-10-tion..
award nie utk kamooOOoo...kamooOOoooo...kamooOOooo... dan kamoOOooo semua...
yieeehaaaa...





div class='comments' id='comments'>

3 comments: