view my entries with this:

Sunday, January 16, 2011

what!!!

salam kourank...
dah abis dah biking for Gaza...
memang enjoy giler..
tp, sorry ea..
bukan 15km der..
45 km...
but, oleh kerana beramai2x memang enjoy jer..
so, kumpul kat putrajaya tadi..
ader la dalam 700 orang...
sangat la ramai mat-mat beskal..
tp, x luper jugak dekat akak-akak yang semangat
and adek2x yang sangat cute!!
comey sangat diorang...
ader yg pakai roda 4 lagi tau..
join!!
memang cute...
(,")

so, terkejut masa cabutan bertuah la..
member kitourank, kamsah...
menang first prize..
nak tau hadiah dia aper?
trip ke australia selama seminggu..
waduh2x..
memang masyuk la..
memang dia sangat bertuah..
ak try gak ngorat2x tadi..
tp, tak layan pulak...
tp, x der kecewa pow..
sebab sengaja jer usik dia kan...
hik2x..

semoga bergembira di sana..
(,")

aperpun, alhamdulillah selamat sampai...
and congrates kat sumer geng ukmBikers yg berjaya menamatkan ekspedisi dengan jayanyer..
raser, macam kitourank la paling jauh sekali..
sebab majo bawak beskal naek kete dari rumah...
kitourank full trip by beskal..
sangat berbangga..
muahahaha...
sekian dulu..
div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. wow..best tu dapat g australia...mmg rezeki dia

    ReplyDelete
  2. pehhhhh

    best nye bila dia dpt g ausieeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. ahaha...
    sori bru terperasan...
    hohoo...
    bkn smggu la..
    trip tu trplng kt kita nk g bile...
    pape pn, tahniah dpt hbiskn kayuhan...
    thniah utk geng2 korg..
    nti ad event, jgn lpe join la..
    salam perkenalan...

    ReplyDelete