view my entries with this:

Friday, January 7, 2011

si Dia...

salam kourank!!
hik2x..
nie la bahaya kalo jumpa...
elok macam better jangan jer...
ya Allah ya tuhanku..
kawallah hati yang engkau pinjam kan kepadaku ini..
bimbinglah ia kepada sirat yang engkau redai ya Allah..
janganlah engkau jadikan ia lalai ya Allah...

kenaper ak doa begitu?
sememangnya dalam usia yang macam nie, bercinta merupakan perkara yang sangat indah bukan..
tp, sebenarnya..
dalam cerita nie lain sikit...
kitourank macam dah...
ehem..
senyap jer..
tetiba jumpa, cam happy giler...
boleh tak macam tu?
siap macam tak nak lepas..
sorry, bukan pegang tangan, peluk atau cium ea...
astaghfirullah..
hati sajer yang berkondisi begitu..
sebab tu kater better tak yah jumper..
bila dah jumper tu yg jadik tak keruan tu...
astaghfirullah al-azim..
tetapkanlah iman hambamu ini..
nasib baik si comel apittt ader...
dah jadik guardian dah dia...
maceh apitt....
lain kali, kiter jumpa, akak belanja ais krim eh...
tp, before form 3 la..
naib form 4 kompem dah tak layan ice cream dah kan...
hehehe...

aperpun, macam okay jer kowt tadi..
makin cute nampaknya...
dan yang paling penting, makin sihat..
hamdillah ya Allah..
semoga aku, keluargaku...
dia, dan keluarganya...
sentiasa sihat dan bahagia..
insyallah...
hamdillah ala kulli hal...
syukran ya Allah...

div class='comments' id='comments'>

9 comments:

  1. tq abg edy.. x der aper pown tu.. biasa2x jer... macam maner eh? ceritanya panjang sebenarnya... tp, buat masa nie, biar jer la.. yg penting, nak capai matlamat utk sem nie.. itu yang paling penting.. aperpun, semoga abg edy happy+riang selalu... (,").. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..sape kak nad?? story mory sket leh x? hu3x..=)

    ReplyDelete
  3. @misyamissyou ngee... tq misya... tp, kan misya... macam ckp tadi.. x der aper pown.. uhuhu.. biasa-biasa jer.. ngee...
    @akma ehehehehe.. tak der saper la akma.. hmmm... just perasaan jer... perasaan nie tak buleh diikutkan sangat... jadikan ilmu dan akal dalam menentukan keputusan.. jadikan iman sebagai guidance dalam memilih jalan... (,")

    ReplyDelete
  4. tu la.. kdng2 ni bercnta tu indh. kdng2 gak mnysahkn. tp, tu lumrah mnusia nk brcinta. cume cara brcinta tu je yg berbza. jdi, kita je yg mmpu kwal diri kita. tp, cnta yg smprna adelah cnta sleps nikah. :)

    ReplyDelete