Thursday, January 6, 2011

MY ESHOP LAUNCHING GIVEAWAY

salam kourank..
waaaa....
dah lama tak masok giveAway...
padahal baru sebulan setengah...
ehehehehe...

kali nie nak masok giveAway from kak akma..
ianya sempena the launching of her new onlineShop..
comey2x jugak la item yang ada kat shOp dia..
jOm jalan2x...



kak akma kater kalau nak join GA neyh, kourank kene: 

1. Wajib jadi follower kedua-dua blog ini http://luvyuall.blogspot.com nwww.beautiliciouswardrobe.com
2. buat entry dengan tajuk ini MY ESHOP LAUNCHING GIVEAWAY
3.add lam bloglist korang kedua-dua blog ini.
4. copy banner letak lam entry n sidebar dan link kan.
5.tag 2 rakan n pastikan diaorg tahu
6. Jangan lupa letakkan link entry anda kat ruangan comment ye.. itu aje

kalau nak tau lebih lanjut, jOm gi jejalan kat blog dia..
hehehe...
so klik sini:

muakz

gud luck for me and kourank sumer...
kak akma...
nak menang..nak menang..
ahahahaha...

tagging:
akma
ifa
kak ju
div class='comments' id='comments'>

2 comments: