view my entries with this:

Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

giveAway abg edy pulak...
lalalalala...
ahahahaha...
giveAway kali nie..


tajuk dia macam best jer..
tp, itu tidak bermaksud saya busuk ek??
ehehehe..
cuma hadiah dia tu..
membuatkan i..
macam nak try perfume baru jer...
sebab perfume lama tu pown dah nak abis dah...
biasala, orang bujang...
stok perfume maner ader banyak2x..
ader 1 tu jer..
itu la yg di pakai..
kalo abis..
kene la buy a new one kan..
tp, dah lama asyik guna yg biasa2x..
aper kater, kiter try yg nie...
ahahaha...
bestnyer kalau dapat..
wah, melalut pulak..

kater abg edy:
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

nak tag saper ea???
hmmm...
diorang nie kowt:
saya tak kater kamooOooo busuk tau..
abg ady yg kater begitu.. hehe..

aqish
ruzaini


div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

    ReplyDelete
  2. tq abang edy... hehehe.. haip2x.. wangi2x...
    muehehehehe (,")

    ReplyDelete