view my entries with this:

Saturday, January 15, 2011

(,")..

terasa sangat malas nak meng'update' blog...
muahahaha..
bukan aper la kourank..
 i still fall in love with my_blog..
cuma sangat penat...
penat biking..
so..
citer pasal biking nie..
ak.. buat pertama kalinya sangat bersungguh utk menjayakan aper yg ak nak...
kih2x..
so....
 ak, masyi ngan kak nana nampak iklan kat buildboard ukm pasal:
bike for Gaza..
tengok tarikh macam sempat lagi nak daftar..
kire, ader masa seminggu la..

calling2x admin..
wah!! upernya yo batch ke-8 ukm..
ghaser cuak ker?
hmmm..
tak, sebab dia sangat nice orangnyer..
nasib baik la kan..
ekekeke..

misi tu adalah:
biking from ukm sampai putrajaya...
so, lebey kurang 15 km la nak kene cycling kan..
kire maca okay kowt??
wokeyh!!
mesti la okeyh kan..
~PALAPES~
muehehehe..
tetiba timbul prob, basikal tak der...
unit sukan pown dah abih kasik kat bebudak lain...
so, alternatif tinggal 2 sama ada kolej or markas...
tanyer2x _._._._._._._ ..
first time kowt dia tak tolong...
maybe sebab ak buat sombong ngan dia..
hmm..
sorry la ea..
banyak sangat dah citer org bercerita...
just tak nak citer tu jadik kontroversi..
perasaan nie tak ley buat main2x..
bahaya..
terhutang budi, boleh tergadai nyawa tau!!
so, dengan jayanya try mintak markas...
tuan CI yg baik hati kali nie sangat rilekz..
kali nie jer la..
ahahahaha...

sangat senang dengan tuan...
siap tolong adjust agi beskal tu..
tq tuan..
(,")

tp, prob sampai bila jumpa ngan ajutan..
adeyh..
belom aper2x dah kene sembur..
ghaser memang dia dah simpan from annualCamp itu hari la..
tp, ak tak berapi pown..
sebab aper yg di cakap ader betolnya..
so, layan kan jer la kan...
adeyh..!!
masyi!! ensem ek?
ehehehe...

then, dapat la jugak...
arie nie kitourank join kayuhan hijau...
8 km...
wah..
bajet macam senang..
upernya time kayuh2x daki bukit..
boleh pulak ghaser dr peha sampai bawah kaki tertinggal kat belakang...
ahahahaha...
ah!! sudah...
so, stop la sekejap..
nasib baik abg2x bikers sangat caring...
suker mereka!!
muehehehe..
dapat la jugak naik kan...

so, esok kene ready for 15 km pulak...
harap2x dapat steady after kayuhan petang tadi..
so, my bie pown akan cycling esok...
cuma dia di sana dan ku di sini...
hmmmm...
aperpun, semoga stamina kami akan increase dengan baik dan steady jugak..
steady tau bie...
(,")

p/s: jom.. bersukan untuk kesihatan (,"_

 
div class='comments' id='comments'>

2 comments: