Tuesday, October 26, 2010

HarI PertamA

entah entri yang keberaper ku lakukan pada hari nie..
nampak sangat kemaruk'plus' addicted nyer saya kepada blog
ahakz..

tp, mulai entry nie ke entry yg ke-7 selepasnyer..
more album_sight, key


dan ia menceritakan..
my journey in becoming a young officer

enjoy, kourank!!
(,")

so, hari bertolak..
malam tu memang tak leh nak titon
saya dan diyana menyiapkan benda2x yang masih tak siap
biasala..
org busy+baik hati
hik2x
banyak ler kojenyer kan..
but at last, dalm kul 2 tu memang tak tertahan la..
titon juger akhirnyer.. 


itam bukan...
haaa... before gi kitourank dah kene bakar dah
universiti lain ader ker?
i wonder!!



hahaha...
macam nak pindah rumah barang kitourank
untuk first trip, kitourank ader la dalam 80 org
4 bas
1 trak
1 lori
memang tak muat barang kitourank!!
bayangkan..
kasut sajer dah kene bawak 4,5 pasang
buleh buat gerai kat pasar malam tahu!! 








pagi nie kitourank pekene nasik lemak
lama giler tak pekene benda neyh!!
nom..nom..






tngah sedap2x i ngan diyana mamam
ujan turun pulak mencurah2x..
tak sempat nak abis nasik lemak kami
dah terkedek2x gi selamatkan barang
adeyh





tak der tempat nak duduk, atas motor pown jadik ler.. hehe..



masuk2x bas, keadaan sudah basah kuyup
tatkala yang lain tngah tdo
saya pulak memerasan kan diri
bantal bucuk pown tak mahu tinggal
hehe





dekat perhentian Tapah terserempak ler pulak ngan palapes from other universities
reaksi saya yang pertama:
uishhh.. putihnyer diorank!!
jealous tahu!!


yeay!! 
nie la destinasi kitourank
pulau pinang
actually, tauliah kitourank diadakan di USM, Balik Pulau, Pulau Pinang




sampai sudah
mamam lak
lapar sudah!!





pastu gi mendaftar ke kamar pulak


dapat rehat sekejap
terus gi berlari keliling hostel
uishhh.. sangat semangat time tu
bukan semangat aper..
semangat menunjuk palapes UKM mantop!!
hahaha
poyo jer
janji enjoy!!
janji eppy!!
kan kourank?!

0 comments: