view my entries with this:

Monday, October 11, 2010

tiDak!! seSat..


so, time nie kitourank buat orientering@pandu arah
di mana, kitourank di beri peta and kompas juga beberapa GR as check point
memang best
sangat teruja
belum mula jalan lagi dah kene sengat tahu
tebuan kecik tu aper namanyer? i pown tak tau
hak2x
abis bengkak jari i
shafarin waktu tu lagi teruk
tengkuk ngan pipi dia membesar gitu
walaupun seram sejuk nak demam, tetap teruskan perjalanan jugak
semangatkan kitourank
hik2x..

malangnyer, group i sesat kat 1 checkpoint...
group yg start dr arah yang sama semua gagal carik kuil tu..
upernyer ader 2 kuil kat situ
yg kitourank jumpa kuil besar
upernyer checkpoint kat kuil kecik
huhu
tp, sampai jugak akhirnya selepas diselamatkan oleh jurulatih yang terlatih
hehe
sedap jer nengok diorank naik motor tahu
aperpun, sebagai gadis, memang extreme la ketika itu
semangat nak lawan kudrat lelaki
hahahaha




nie, akibat kene bangun pukul 4 la neyh..
kesian la junior
nie kire simple ragging by those senior
hahaha
layan jer la..
janji jangan sentuh2x sudah





siap berehat gitu..
muehehehe
lorh, army pown ader rehat aper
inikan pulak kadet
jangan risau, army taklah seteruk yang disangka





tengok, tak cukup dengan water bottle
siap bawak mineral besar lagi
ahakz


turun jangan tak turun!!


kat bawah nie kitourank belajar buat pangkalan
pangkalan dibuat masa fasa mara





so, at last semua membuta
tidoq tak cukup punyer pasal





0 comments: