Wednesday, October 13, 2010

promOte kOmE.. janGan taK pRomoTE..

bila naik inter
fuhh!!
aktiviti semakin banyak
semakin busy, tp, busy yang menyeronokkan bila dikenang kembali la
time kene detail tu
umpatan itu la yang memeriahkan suasana
hahaha
jahat betol!!
astaghfirullah al-azim
hehe

so, kitourank time inter dipertanggungjawabkan untuk promote palapes dekat budak first year yang baru menjejakkan kaki mereka ke ukm
dalam bahasa manjanyer_adik-adikku
hhhhaaaaaahhhhhhaaaaaaa
aaish.. macam kenal jerk bunyik tuh
hihi








cilok sikit gambar fessat
hehe
bukan yang itu eh
start dari bawah nie


melatih diri itulah yang menghias suasana malam kitourank
di bawah sinaran bulan mengambang
lampu pendaflour pown tak der tahu
hahaha
layaaaannnnnnn


keterujaan terserlah bukan???!!




semangat diorang neyh..
dah abis rehersal pown tak buang make_up
bukan make_up okeyh
nama mende alah nie was:
C.A.M.O.F.L.A.S.H
camoflash




aiyaaarrrrkkkk!!!


perwirawati negara, insyallah!
chaiyokk!!


antara kami ader yang terlibat dalam kawad senyap
tp, i tak tergolong
regret sikit la sebab tak dapat blajar kawad senyap kan
salah satu perkara yang tak dapat join
bila la ader peluang lagi ek??


ahaa... cuber teka bendera nie dibuat guna aper??


so, it's a thousand of pencils



wink ^ ^*

0 comments: