Friday, October 15, 2010

koktel..

K.O.K.T.E.L

antara event besar yang kitourank kene manage adalah:
koktel
koktel tu aper?
so, pada asalnyer, koktel ini merupakan satu hidangan berbentuk minuman
tp, sekarang neyh, bila sebut majlis koktel, mesti ader desert'plus'air sedap
baju yg kitourank guna pada malam nie adalah long suit
tp, bak kater orang, kalau dah memang segak, pakai aperpun segak..
kalau dah memang tak segak, macam maner pulak?
hahaha..
belajar la nak menyegakkan diri
nak tau pasal segak, tanya la kat anggota tentera
diorang dah biasa dah bab2x neyh..
ehehehe...




lepas nie kene blajar make-up sikit kan..
hehe













drama..DRAMA..drama


actually tak banyak gambar dalam simpanan i yang mampu menunjukkan situasi sebenar pada malam nie..
penuh dengan drama tahu
hehe
antara management program yang mendapat stress yang bertalu-talu
hehe
tp, indah bila dikenang kembali
my beauty sheda pada malam itu juga telah menampakkan imej yang sukar didapati di kehidupan nyata
hahaha

malam nie i pegang LO RSM
plus
protokol

under miss shida arab
(- -)"

0 comments: