view my entries with this:

Sunday, October 17, 2010

masZlavisTa conTest...

memulakan kegilaan_ketagihan ini dengan:
bismillahirahmanirrahim

aishhh.. 
bukan gila mcm dekat tg rambutan, ipoh la kourank
kegilaan involve dalam contest by bloggers
ahahahaha
ketawa sendirian ku di sini

selepas bertuah dalam site solehah
saya try pulak dalam contest yang dianjurkan oleh maszlavista.blogspot.com




haha..
x der syarat kew?
aishhh.. mestila ader..
kali nie susah sikit drpd contest yang solehah buat
tp, oleh kerana gian dekat adobe photoshop yang dah lama tak pegang
otak tetap ligat mintak hati menggerakkan tangan untuk melakar_menconteng dalam kotak fikiran dan dalam software photoshop kepunyaan adeq_ku..
muehehehe..

eh, luper pulak nak bgtau syarat dia..
hahaha
okeyh2x.. banyak ketawa la u neyh..

syarat2x seperti di bawah:

3rd: buat entry
4th: letak banner kat sidebar dan link ke contest
5th: tinggalkan komen


kome!! neyh saper nak masuk buleh lagi neyh
tarkh tutup: 4th november tahu
waa!! my bufday lah..
(,")

itu sahaja..
selamat mencuba kourank

Beautiful Glitters

dan checklist for myself

1st: checked
2nd: checked
3rd: tngah buat
4th: akan buat jap agi
5th: jugak akan dibuat sebentar sahaja lagi
hehe..


masz... for the first header, i mintak izin guna gambar u ek..
hehe.. but, kalau tak nak approach sangat, header nie jadik ler macam kat bawah nie... 


and masz..
kalo menang la contest nie kan..
harap2x menang ler..ahahaha..
if nak tukar aper2x.. 
just let me know key..
nak tukar background ker..
colour ker
saiz ker...
just let me know, key..
ewah..
macam buat business pulak ek..
x der lah..
suker2x jer masz..
by the way, baby cumel la..
eppy go lucky sungguh..
hehe..
so, see ya till then..
papai..
salam alaik wa barakallahu fik..
div class='comments' id='comments'>

5 comments:

  1. wah..
    cntiknye header..
    pndai deeya wat..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. x der la syu.. biasa2x jer neyh..
    tp, thankz puji..
    hahaha..
    neyh bila dah kembang nie susah nak kuncup balik nie.. ehehehe..

    ReplyDelete
  3. ader contestant lain buat lagi lawa dr nie tau syu.. nak jejalan, gi la melawat blog masz nie.. (,")

    ReplyDelete
  4. haha...
    tu la..
    sje nak tgk lme mne deeya leh kembang..
    hehe~

    ReplyDelete
  5. aishh.. buleh pulak macam tu ek? nakal!! hehe

    ReplyDelete