view my entries with this:

Tuesday, October 12, 2010

kawaD keBangsAan..

saya sayang negara saya!!!
ahhhhaaa
muler la semangat patriotik membahang2x kat dalam jiwa neyh
muehehe
first time palapes under wataniah di beri kesempatan 4 this mission


buat kawad penyatuan bukan mudah tahu
ish..ish..
selama seminggu kitourank practise buat kawad penyatuan neyh
tp, tak dapat2x..
ish..
dahsyat..
by the way, for d first time kire okay la
(,")
nak tahu, kawad nie kene rilekz jer..
kalau pressure sangat, kourank bukan sajer bagi preassure kat fizikal kourank tetapi juga mental
remind that, key
yang penting aper?
duwit masyuk...
hahahaha
mater duitan betol la dia neyh
ngeh..ngeh..




sementara tunggu masuk baris
lama sungguh tunggu
aper lagi.. possing maut ler
hik2x..



line atas bahu tu yang penting
dah naik inter, kire dah berani angkat muker la..
tak macam time junior dulu
hehehe..



nie saper neyh..
jangan kourank layan
diorank nie memang begini
hik2x..











bagosh la adeq nie
semangat!!
gambate!!


double dayah hehe
bukan adik-beradik ek
bukan juga kembar
serupa tapi tak sama..
(,")



kan, saya sudah cakap..
ish..ish..
hehe






gambar nie yang buat skandel tu
tetiba ader promote org disebelah tu dah berpunya
terpaksalah saya keluarkan dia dr senarai_itam photo yg perlu diupload dalam friendster
haha
jangan marah yer dik
akak kawan jer la dengan mamat nie
tak lebey pown

masuk tv jugak time niie.
junior sekolah menangah tegur
isk, malu..
terglamour pulak
ahahahaha

0 comments: