view my entries with this:

Tuesday, October 19, 2010

smaRtnyEW kamEEee.. ehehe..

M.A.R.C.H.I.N.G
one.. two.. three.. four
at_10_tion
haaaa
kawad.. kawad..kawad
bila citer perkataan kawad mesti ler ader perkataan SMART
memang tak buleh lari kourank
mesti buat yang terbaik punya
bila masuk u, i've got chances to be one of the kawad presenter
first, masa pembukaan convo ukm 2008
second masa majlis adalah pada pemasyhuran DYMM  Yang di Pertuan Besar Negeri Sembilan Darul Khusus, Tuanku Muhriz Ibni Al-Marhum Tuanku Munawir sebagai Canselor ke-3 UKM. Tuanku Muhriz ketika itu berumur 61 tahun dilantik menggantikan Canselor sebelumnya iaitu Almarhum Tuanku Ja'afar Tuanku Abdul Rahman yang mangkat pada 27 Disember 2008.

aper2x majlis mesti ader preparation bukan?
dan bagi kitourank, preparation terbaik adalah latihan
so, bergegas la beramai2x pada waktu malam untuk buat latihan
di hentam oleh RSM kitourank yang memang terkenal dengan kawadnyer
hehe
entry kali nie malas nak ulas panjang2x..
just nak imbau kenangan manis wif member2x i jer, key
okay, kourank
see ya..
papai..











salah satu rutin kitouwank..
memastikan kasut dikilatkan
ehehehe..











dalam aper2x hal, keberkatan dariNya itu sangatlah penting
alhamdulillah
(,")


windu la kat korank!!
huhu..





terima kata2x semangat from ketua jurulatih kitourank
(- ^)..


smart bukan? hehe..
tp, baju time nie terbesar sikit sebab baju pinjam kan
hak2x.. layan jer la ek...
wink2x..
^ ^*
div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. smart2...
    dulu slalu jgk kwad..
    tp kwd kat skolah je lah..

    ReplyDelete
  2. okay la tu... nie, tame skola dolu2x tak pernah pown masuk kawad.. dah masuk askar bary blajar kawad.. hak2x..

    ReplyDelete
  3. oh suke kawad! cume part yg sunburn tu je benci gilerr~
    masok ape nie? palapes?

    ReplyDelete
  4. hehe.. itu perkara biasa.. bab itam-mengitam nie memang tak suker, tp, nak buat macam maner.. palapes ukam suker copur itam neyh.. selagi tak cukup, selagi tu ler kene burn.. hehehe..

    ReplyDelete