view my entries with this:

Tuesday, October 26, 2010

fb juGa..

bukan saja cBox bertukar wajah
malah fb juga...
so, begini citernyer...

pada suatu hari, ku di tag oleh adinda ku hafizi akan gambar site fb dia




tika ku terpandang sahaja wajah wajahbuku itu
mula la hati raser nak ikut
tangan gatal nak menekan kekunci2x yg ader kat lappy neyh
then.. pencarian pown bermula...
punyer la carik..
trouble pulak yang datang
sebabnyer my bro pakai fireFox sedangkan aku memamakai chrome




setelah di belek dan dan di godam seantero perisian yang berkaitan
nampaknyer ia tetap membuahkan hasil
haha..
alhamdulillah
jadik, begini la wajah fb ku sekarang


tp kan kourank..
nie untuk tatapan sendirik jer..
orang lain nak view layout fb kourank nie tak leh la
just kourank jer buleh nampak
oleh itu, entry nie sesuai berbunyik begini

bak kater my bro:
facebook : from my laptop point of view ;)


atau..

bak kata ku..
wajah baru fb sayer untuk sayer.. yieeppiieee..


so, kalau saper pakai firefox, just follow jer aper yg my bro bgtau kat tempat kitourank sembang2x...
for yang guna chrome, kourank add dulu addon stylish tu..
then, kome gi sini:

search for: [taip facebook]

klik_search


klik_install with stylish


akan terbentuk icon S itu disebelah icon spanar
klik icon S tu..

pastu klik:

ha...
then pilih ler yang maner satu kourank suker..
then just enable or disablekan jer sesuker ati kourank..
hehe
gud luck ek... selamat mencuba..

Onion avatars

ngantok dah.. 
titon dulu ek kourank!!
papai
salam alaik

p/s idea utk membuat entry ini adalah drpd :


miss tqa
http://aisyahhumaira9257.blogspot.com/

0 comments: