view my entries with this:

Sunday, October 17, 2010

yeaaa haaaa!!!

yea haa!!
kalau kourank tak nak dengar, tetap saya mahu sebarkan jugak..
hahaha
kenaper ayat jadik begitu ek?
sebab saya sangat excited
sebab???
sebab aper u??

................................



hahaha..
saya dah menang contest..
sejak semenjak_2 menjak nie kan...
saya baru dapat tahu bahawa, bloggers jugak bermurah hati untuk bg hadiah utk contest yang diorang buat..
so, baru2x nie, i berkenalan dengan seorang blogger..
nama dia nursolehah
semanis nama dia, manis juger orangnyer
umur dia baru 21 tahun
tp, matured tahu
kalah i..
malu.. hehe..
nie yang nak me'matured'kan diri neyh
ahakz...

My Photo


so, inilah dia solehah with her hubby
if kourank bukak blog dia, awal2x dah tau yang dia nie suker sangat jalan2x bukan carik makan
jalan_jalan makan angiiiiinnnnn
sangat seronok tahu
bila begitu, tampak sangat bahagia dengan husband dia
jealous..
uwwwaaa...

semoga berkekalan hendaknyer hingga akhir hayat diorang eh..
ameen


hihi..
so, baru2x nie dia buat contest simple jer but agak educating
she just asking kawan blogger dia about:
the suitable men for life
macam maner buleh timbul persoalan tersebut???
kene la kourank follow blog dia..
okay?
okayla...
hehe..

dan akhirnya, me_telah mendapat nombor bertuah yang before this susah betol nak dapat
aper lagi..
melonjak kegembiraan la
nak jer, i lompat2x kat dalam umah nie tahu
ahakz..
tq solehah..
as d comment_mmuaaakkkzzz for u..
hehehe


so, inila hadiah yg bakal i dapat.. 
yeay!!
x sabar rasernyer..
hehe

p/s kepada my bloggers..selamat berblogging kourank (,"_
div class='comments' id='comments'>

6 comments:

  1. wah... terharunya... HUGs *

    emailkan address n nama sis k...

    congrate..

    ReplyDelete
  2. tu la pasal.. seronok sangat.. hehe..

    ReplyDelete
  3. boleh pnjam buku;) hehehe...
    congratz! :)

    ReplyDelete
  4. buleh, aper salahnyer.. tp tikah kene lawat sungkai la.. mai sini.. hehe..

    ReplyDelete