Friday, December 23, 2011

ariff alfian: gay vs muslim 'plus' melayu

cak!! 
hehe..
sekarang nie heboh sungguh pasal ariff alfian nie..
nak tau, sila google image nama berkenaan..
kalau kourank bacer entry nie utk tengok gambar wed dia..
sorry dan harap maap..
memang tak dapat la..
'segan' aQ nak tunjuk...
so, tak perlu la nak carik2x and jengok2x sebab memang aQ tak nak masukkan pOwn gambar wed dia kat dalam my bloggie nie..
waa...
dah lama tak sebut my bloggie kat my blog..
huhu..

sambung citer..
aQ marah kat arif yg tersebut nie...
kenaper pulak?

i. dia malukan Islam.. dah kompem2x ada bin dkat belakang tu... tp, islam kah dia? muslim kah dia... hmmmm..

ii. dia malukan bangsa aQ bangsa melayu... punya la kiter jaga.. bukan aper.. sebab kalau kat Malaysia, kalau melayu tu dah sah2x la muslim.. dah tu siap menjaja nama melayu, menjaja nama muslim dgn sampin, tanjak ngan baju melayu dia tu sambil kiss2x gitu... ooouuuccchhh... sakit jiwa la...

iii. dia menyusahkan mak bapak dia sampai his father kene carik dia pulak.. apa dia hilang ingatan ke aper sampai boleh jadik macam tu?
x sayang kat parent sendiri?

iv. dia mengurangkan calon2x suami bagi kaum2x aQ.. kenapa la gi kawen dgn lelaki.. macam maner la awok boleh suka kat lelaki? nak kater handsome, handsome lagi aaron aziz, macho lagi adie putra, comel lagi sam.. tp, yer la... nak la pulak diorang kat dia kan.. huhu..

actually, aQ macam tak percaya pown ada.. propaganda ke semuanya itu? gossip?? misi menjatuhkan Islam kew, aper kew... arghhh.. 
kepada saudara ariff, bertaubatlah... 
carilah kembali tiang2x imanmu dgn Quran.. semoga Allah membawanya ke jalan yg lurus...


div class='comments' id='comments'>

2 comments:

  1. iye ke.. baru tau pasal ni,
    hmm skrang dunia dh terbalik ;|

    ReplyDelete
  2. nauzubillah kalau gejala ni merebak...bumi makin tua, dunia makin terbalik ditambah iman yang makin tipis...:(

    ReplyDelete