view my entries with this:

Wednesday, December 28, 2011

pagi2x lagi dah rindu... nak call
dah tentu2x dia tngah busy kemas2x rumah dgn adeQ2x and 
cousin2x dia yg bagai  ekor kereta api tu..
hik2x.. bak kater yg empunya badanlah kan..
lagipun pagi nie diorang ada tetamu...
insyallah...
harapannya semoga terhindarlah
rumah bie daripada segala yg mengganggu-gugat 
ketenangan pada keluarga my bie tu..

yelah... siapa yg belum pernah rasa 
perasaan rindu tu, tak tahulah macam maner kan..
tp, bagi aQ sendiri... hehe... betol lah
apa yang dikata oleh bidalan... cumanya..
mandi tu memang basahlah, tp bab makan tu memang 
tak kenyang sebab x lalu nak makan teringat kat dia.. hik2x..
bie Qu yg comel!!!

and..

org kater kalau rindu jumpalah..
terubatlah jugak rindu tu... tp, bg kitourank, makin
jumpa makin kuat rindu tu bertaut di hati.. so, biarlah jauh sikit...
sekurang-kurangnya tak der la perasaan rindu tu halang aQ
dari buat segala kerja..
ahahahaha...
dah tahap dahsyat dah nie kan...
hmmm...
alhamdulillah....
nikmat tuhan untuk rasa macam nie...
anugerah tuhan yg Agung..
sangat indah..
subhanallah..
(,")

so, kalau nak diikutkan..
jalan penyelesaiannya, kawen je lah kan...
insyallah, masanya akan tiba jua nanti dengan izinNya..
so, kourank doa2x kanlah ea...
hik2x..
terima kasih...
so, till d next entry...

0 comments: