Friday, December 23, 2011

mak marah aQ.. huhu..

salam kourank..
just wanna share...

actually, start dr pkul 8 malam semalam..
aQ dgn mak mula menyibokkan diri utk majlis baca yasin yg berlangsung tadi...
tugas aQ ialah masak ketupat yg dah siap paket tu..
ngee...
mak pulak buat kuah kacang...

so, kalau masak ketupat paket nie memang family aQ guna dapur yg buat masak kenduri tu la..
oleh kerana ayah tak berapa nak sihat..
aQ lah menjadi pengganti setia my beloved father...
so, dah siap2x semua tu...
tiba masa bawak tong gas keluar..
aQ pi la manage benda alah tu sorang2x..
tngah2x angkat tong gas tu..
tetiba mak aQ bersuara
"kamu nie ya, tak gheti jaga badan langsung!"
(okay ea, jaga badan itu bukan bermaksud aQ gemuk sangat tau..haha..)
maksud mak aQ, aQ nie perempuan.. 
suke-suki je angkat benda berat macam gitu...

actually, aQ okay je..
kalau nak diikutkan, tak der la berat mana pown kan tong gas yg biasa tu...
kourank pernah angkat tak?
and okay je aQ raser.. tak memudharatkan apa2x pown..
kalau time angkat kapal besi 4 tan dulu..
haaa..
tu yes! ghaser nak patah tulang belakang dibuatnya....
then, menurut my mom, sekarang memang tak raser..
nanti akan datang..
ada la masalahnya...

p/s: so kepada gugurl2x diluar sana... walaupun kourank kuat, bajet askar macam aQ raser, boleh je buat keje berat saing dgn laki... x per la.. jadilah manja sikit, key... mintak la org lelaki yg tolong buatkan ea.. biar depe jer yg buat keje2x berat tu... nanti effect kat badan kourank nanti.. okay? hihi..
sayang kourank..
mmmuuuaaahhhkkzzz...
and para lelaki, jangan segan2x utk jadik gentlemen key..
ngee..

peringatan ini diberikan buat semua diluar sana kecuali mereka2x yg bergelar kadet... kourank terkecuali okay...
kerjasama is d main source of your skot... and utk my juniors (ukm's rotu).. yg penting aper kourank?
style.. dapat!
muaahahahaha...

0 comments: