Monday, December 26, 2011

kUrunG siLver D harI istImewA

assalamualaikum kourank..
hik2x..
arie nie akan jadik antara kenangan yg terindah dalam hidup..
tanggal 25 disember 2011
ianya tak der kene mengena dgn jingle2x key...
ngee...

so, arie nie kakak my bie akan melangkahkan kakinya ke satu fasa hidup yg baru..
bunga di taman pak cik hj habidin kini akan dipetik secara sahnya pada hari nie...
(,")

so, malam itu aQ pown siapkan la baju utk hari tersebut..
kurung silver..
silver ke? boleh la kan...
sedondon dgn tema keluarga my bie..
actually segan sangat..
tp...
layan je kan...
ngee..





kad jemputan nie didatangkan khas dari sepang ke tanganQu...
thankz  akak and bie, jemput for d wedding..
kat sini tak leyh nak cakap lebeyh2x macam selalu...
nanti ada viewer yg nak vommit pulak kan..
uhuk2x...
kih2x..


actually tak tau nak kasik aper..
harap2x pengantin suka la ea..
ngee..



so nervous sebenarnyew..
huhu..
so, sampai2x je, majlis akad nikah tengah berlangsung..
kesian bie lambat attend sebab ambik kat sini..
'afwan tau bie...
wink..


and nie hasil tangan bie ngan adeQ beradik dia..
tarrraaaaaaaa........



cak!
buat julung-julung kalinya introduce neyh...
kourank tau kan..
lalalalalala..
(malu 'plus' blushing)..



"khusyu'nya... tengok apa tak tau..."





nie la pengantinnya.. comeykan...







sekian...

gambar parent bie tak amik pown..
segan.. huhu..

alhamdulillah.. segalanya berjalan dengan lancar..
cuma ibu bie tak berapa sihat...
semoga Allah memberi kesihatan yg berpanjangan buat parent my bie and my parent sendiri tentunya..
dan semoga dikurniakan kebahagian dan ketenangan di hati mereka...
insyallah..
tolong aminkan ea kourank..
(,")
maceh...
till d next entry..

0 comments: