view my entries with this:

Saturday, December 3, 2011

OmbaK rInDu

salam kourank...
so, ini cerita semalam...
lalalala...

arie nie update..
hehe...
oleh kerana tsunami ombak rindu sedang melanda...
alhamdulillah...
semalam ada org ajak nak bawak gi menonton cerita tersebut....
my member and i singgah kat UITM shah alam untuk ambik lagi sorang kawan...
kawan baru i @ awek kepada my one of my member...
hmmm...
kitourank gi tu pown dalam hujan..
huhu

malangnya semalam kitourank tinggalkan akma..
hmmm..
sorry sangat2x..
masih terasa rasa bersalah sampai sekarang..
hmmm...

so, siap2x solat jumaat..
kitourank pown bersiap jugak...

 

nie kat uitm...
cuaca masih hujan..
tengok belakang kete..
basah bukan..
huhu..






sama tak muker masyi?
hehe..
mestila tak kan..
so, rabbit besar nie kitourank jumpa kat jusco..
tempat kitourank nak gi ombak rindu tu...
suker budak2x main kat tempat nie..
sempena bulan krismas kowt...








cacang..
nie dia tiket kitourank...


so...
komen tentang ombak rindu..
i suka lagi novel dia..
dan mungkin kerana komen2x di homepage fb ombak rindu sangat la mantap2x..
i dah letak expectation yang tinggi pada movie tu..
oleh kerana citer tu tidak dapat menggapai tahap expectation i...
maybe sebab tu rasa biasa jer...
huhu..

natijahnya..
tak der la air mata yang termengalir keluar dr sepasang mataQu ini..
sebagaimana yg digembar-gemburkan..
huhu...
tp, air mata masyi berguguran jua...
menjiwai tu...
lagi satu lembut hati..
so, maknanya...
my heart keras la ea?
outokkkeeeee.......???
huhu..

huhu...
tak per lah..
tak menjadi masalah pown kan..
insyallah...

so, secara over all..
i just bagi 3 star je kat citer nie..
ada time i raser sedih, ada time kelakar...
okay la..
kalau tengok 2,3 kali pown...
insyallah tak bowrink...

cuma 1 jer...
penekanan pakaian...
hmmmm...
yg tu kureng siket...
aser kalau buat biasa pown tak per kowt..
huhu..
tak perlu kemban, baju ketat bagai...
citer nie dah cukup okay utk tarik publicity...

but still, from aper yg i perkatakan di atas...
beside them...
it's novel...
terbaek...
memang terbaek...
sila-sila la kome beli ea...
(,")


lepas ombak rindu..
kitourank gi i-city...
cuci2x mata jer...
banyak benda kat sana..
tp, kalau uolz nak gi..
i galakkan minggu terakhir bulan nie...
banyak benda la diorang buat baru..
sekarang dalam persiapan untuk funfair...
and kalau nak rasa duk kat kawasan salji, dah tak payah susah2x nak gi Genting highland...
untuk org selangor..
dekat i-City shah alam pown dah ada...
rm25...





 so, i dapat totty kat sini...
comel sangat totty nie.....
dia boleh jalan, dia boleh nyanyi...
dan dia juga..
boleh menari..
hik2x..




video

so, till d next entry

0 comments: