view my entries with this:

Friday, April 22, 2011

celCom

xpax..
ada segalanya...
ahaaaaa...
so, sajer jer i nak promote salah satu plan yang ada pada celcom...
actually, dalam celcom nie ada banyak pelan..
8pax, 15pac, blue, executive and macam2x lagi la..
but, utk i yang bergelar student neyh..
i sangat suker guna mid plan xpax...
ye ker mid...
alamak!!
yg penting 8pax la...
so, utk saper2x pengguna selain celcom...
i nak citer nie...
aper yg kiter boleh buat by using this plan...
using my own experience la kan...
topup itu perkara biasa la kan...
and utk 8pax..
kita dapat masukkan 8 nombor istimewa dekat dalam talian kita..
and nombor nie, pada kebiasaannya...
rating:
a cent per sms
'plus'
15 cent per call per minutes...
kalau i tak silap la...
tp, yang bestnyew...
i dapat sms free utk all my 8pax no...
bukan hadiah tau...
i tau2x jer memang dah free...
so, although just ada 8 cent dalam my kredit pown..
still boleh msg dengan orang yg tersayang like my sisters sampai beratus2x mesej...
sangat menguntungkan...
ini bukan after midnight, key..
siang hari pown free...
after midnight...
sms free itu perkara biasa..
kan x pax...
muuuaaahhhaahaaa..
muakzz..
bagi sebijik..


and lagi...
uols boleh proceed untuk demand 2 ringgit kalau dah sesak-sesak sangat...
tp, kene bayar balik la kan bila dah topup...
automatik la dia potong..

dan lagi...
banyak sangat reward yang dia bagi....
selain dapat free messages to all celcom no..
kourank jugak boleh dapat free topup...
lagi2x for those yang memang busy...
kerja memang kene topup banyak kali kan....
memang selalu la dapat reward macam nie...


dan lagi satu...
kourank boleh sharing2x kredit...
for those mom and dad...
lovers 
dan sebagainya...
sharing kan caring...
lalalalalalala...
so sweet...

aperpun, celcom memang di hatiku..
sorry la dekat maxis..
memang pernah guna kamoOooo..
tp, tak masyuk la..
maybe tak pandai guna kowt...
huhu..
mintak maap banyak2x..
saper nak share about maxis..
boleh la kongsi2x...
cer citer..cer citer..


saya bukan peminat ungu...
tp, saya sangat teruja dengan warna biru..

heh..heh..

taraaa...


hik2x...
enjoy celcom everyday..

thumb up

0 comments: