view my entries with this:

Wednesday, April 27, 2011

restoran sekinchan....

malam nie tiba2x dapat call daripada no tak dikenali...
010...
upernyew my abang yang dok sepang tu ajak mamam...
suker sangat....
cuker cangat2x..
kourank jealous la tu..
muahahaha...
saper nak muntah? sila jangan muntah okay...
hik2x..

kak dura tak der arie nie sebab dia ader kursus kat cameron highland..
so, i ingin mengumumkan bahawa i,
 merangkap bibik yang berdedikasi ini malam..
hak2x..
tp, tak dedikasi maner pown..
anak buah 4 tahun merayau boleh bior jer..
ater tak nak dok diamm..
tak kan nak berkepit pulak kan..
tak menang nak layan 2 orang dalam satu masa..
si qaseh itu pown..
walaupun perempuan...
memang x ley nak lepa..
so, biarla abg qily buas sikit...
aper jadik ayah dia ader...
wakakaka...

so, before tu..
nak citer sikit tabiat abang i and family nie...
diorang nie suker riki-riki kedai makan...
suka makan ikan bakar or sea_food..
and, kalo ikan bakar dia sedap, sea_food dia sedap..
tom yam dia sedap...
memang kene aim la kedai tu..
muahahahaha...

so, untuk malam nie...
masa: 9 pm
tempat: restoran sekinchan, bangi..




kitourank belasah nasik lemak'plus'ikan pari bakar...
hmm...
for that, i tak masok la...
tp, oleh kerana i nie memang orang yang tak memilih bab-bab makan nie..
memang licin la kan pinggan tu...
tinggal duri2x yang tidak boleh telan saja...
anak  buah i yang 2 orang itu nampak sangat lapar..
boleh abis nasik lemak yg bagi diorang pedas tu...
dalam kete, nampak si qaseh rindu dekat kak dura...
merajuk dia, bukan main...
nasib baik abg qily yang mula-mula kuat nyakat tu boleh pujuk dia..
sangat comel...
bibik sayang kat kourank...
muakkzz.. muakkzz..
jangan naughty2x tau duduk dengan ayah...
kesian kat ayah tu, dah kurus dah bibik tengok..
diet ker aper, bibik pown tak tau..
aperpun, abg...
sila maintain okay...
for your health...
aper lagi ea...
haaa..
by the way...
sampai sekarang tak tau...
010 itu nombor telekomunikasi yang maner satu ek?
maxis?
celcom?
digi...
??
question mark above my head..

till d next jalan2x..
papai..


0 comments: