view my entries with this:

Saturday, April 2, 2011

vieW alL d EntrieS...

hello kourank...
ahaaa...
sajer nak promote side neyh...
so, from this thing, kourank boleh view semua entry dalam blog kourank or blog followers kourank or blog yang kourank follow or blog yang kourank nak bacer...
senang citer, memang dia keluarkan semua entry la from alamat blog yang kourank masukkan kat:
'ruangan isi tempat kosong dia'
ahakz....

first, just masukkan url blog yg kourank nak bacer kat entry nyew:


so, ader 5 cara untuk kourank view entri2x kourank tu....

d first one is flipcard:



melalui cara yg first nie, kourank dapat view entry kourank by pitc or ruang konsisten..

second one is mosaic:


yang kedua nie, lebey kurang yg first jugak, tp ruang dia beda-beda, so, nampak interesting sikit...

 the third one is sidebar:



yang ketiga nie pulak, kourank boleh pilih entry using tajuk2x yang ada dekat sidebar..
then, dia published terus entry kourank dekat side sebelah tu...

the fourth one is snapshot:



yang keempat nie, dia aka view semua gambar yang kourank dah upload kat dalam blog kourank...

the last one is timeslide:


haaa...
yang last nie, dia view blog kourank macam yang ada kat dalam gambar nie..
i pown tak tau nak terang macam maner...
so, better kourank try sendiri la ea...
hehehe...
selamat mencuba...
aper2x hal, just klik pada gambar okay?
(,")

0 comments: