view my entries with this:

Sunday, April 3, 2011

tErlukA hatInNya..

salam kourank!!
so..
baru nak dapatkan makanan after seharian terperap kat bilik...
arie nie sepetang terbaring jer kat bilik...
sebab seluruh badan raser kebas start dari tengah hari..
campur dengan sakit kepala...
so, decide utk tdo jer petang tu..
dalam tak sedar tu, actually terlupa something yang sangat important...
dengan mamainyer i silent my celcom..

time2x tngah tdo tu...
errmm..
mimpi merapu-rapu...
pelik2x mimpi yang datang dalam alam maya@fana tu..
mimpi aQ eksiden la...
sambung pulak mimpi langgar orang sampai masuk ICU, kene saman...
sambung lagi mimpi lari dari kene bom...



makin penat badan raser...
tak tau sama ada mimpi tu datang sebab badan yang tak balanced or sebab kepala sakit or:
sebab ader hati yang akan terluka pada hari tu...
sedar2x.. banyak miss call masuk...
balas mesej kejap..
terus pi mandi walaupun hmmm...
x per la...
macam mencipta alasan pulak..
abaikan jer kowt..
mungkin lebey baik macam nie rasernyer...
bila bertanya, rupernya dah pergi...
so, baju yg ber'iron' semalam tak der la di pakai...
di simpan utk hal lain pulak...
so sorry...
so, so sorry...
tidak bermaksud sebenarnya...
tp, mungkin lebih baik macam nie?
i wonder...
semoga happy selalu...
(,")

p/s maaf kiranya hatimu terluka.. untuk kali ini, maafkanlah kerana ku tahu tidak akan ada waktu yang lain untuk menebus kesalahan ini... mood: sad..
keep smiling, nadia (,")

0 comments: