Thursday, April 7, 2011

tau cUak!!

salam kourank!!
hmm...
dah pukul 3.15 pagi...
7 april 2011
aQ kat tangga blok neyh....
dah 20 minit try call myRoomMate...
tak bangun2x jugak neyh...

oleh kerana buhsan..
aQ terlintas la nak buat entri pasal neyh...

actually, malam nie tak seperti selalu..
kalau selalu, nak gebang kat foyer utk tengok citer korea..
kompem bawak kad or kunci yang boleh selak pintu blok nie dari luar..
tanpa perlu kunci...
nampak sangat suker pecah masuk kan..
muahahaha...
tp, that was my speaciallity...
tp, arie nie equipment tak bawak sebab keluar sekali ngan roOmMate kan..
and dia kater, aper2x hal..
just call..
so, hati nie tak der la risau kalo balik lewat pown..


before tu, macam biasa:



walau ceria..
tp, mata memang dah nagntok!!



mula la macam2x pe'el keluar..
aigoo..aigoo..
nadia..nadia..





nie sambil call la nie...
hampir berputus asa...
cuak jugak sebenarnya...
hampir2x nak nangis..
nasib baik senior lalu..
steady beb!! yO kowt..
harg..harg..
45 minit la jugak menunggu kat luar tu...
dah call manyak kali tak mangun2x jugak myRoomMate..

dah set kat mind:
"tak per la nadia, arie nie kiter tdo kat tangga blok la nampaknyew.. kih2x"
tp, try jugak utk kali terakhir..
and then..
x sempat call or kater aper...
"open sasemi"
bak kat bujang lapok:
"niat inson mate kaji semar ngiseng"
ann..ann..
terbukak pintu aras
and muncul myrooMmate..
nasib baik muncul jugakk..
kalau tak, i dah teman kucing neyh tdo kat luar..
lalalalala...

tQ my rooMmate coz bangun jugak..
dengan muker comel bangun tdo tuh..
heh..heh..

p/s agak2x lepeh neyh stay late kat foyer lagi dak.. hmmm....

0 comments: