view my entries with this:

Sunday, April 24, 2011

searching2x kat gsc tadi...
pada mereka yang bukan kaki wayang kompem tak tai kan...
so, untuk mereka yang baru belajar..
gsc was stand for Golden Screen Cinema..
yang mana, before kourank nak gi panggung....
boleh la searching2x kat sini dulu nak tengok citer aper....
hehe..

and baru la tau..
arie ahad that was today x der midnight movie...
baru bajet nak merayap jadi kutu lampu ini pagi...
cancel lah nampaknyer....
so, aper kater kita deside aper nka buat esok..
hhmmm...
let see:
first: nak jumpa lecturer..
then, call encik asyraf tanya pasal statistic..
then, agak2x kalau nak abiskan questionair malam nie..
sempat ker idak?
macam tak sempat...
peh tu nak jawab aper kat lecturer esok ea...
hmmm...
mcm maner nie?

0 comments: