view my entries with this:

Tuesday, April 5, 2011

cun!!


salam kourank!!
tetiba nak citer pasal movie cun!




yg sedang sibuk ditayangkan kat seluruh panggung di Malaysia neyh..
so far...
hehe..
boleh tahan la citer nie..
sesuai nak ditonton oleh semua...
cerita dia pown rilekz jer..
tak der la ketat sangat and just simple konflik..
kalau ader konflik pown, just pelakon jer yang pening nak pk...
kourank akan ketawa jew sebab watak utk jehan miskin tu kelako ler..
macam tak boleh blah jer kan kalo ader pakwe gitu..
lalalalala...

actually, teringin nak tengok cita neyh sebab diorang speaking utagha..
dok tang kedah sana nun..
hip..hip..
mmmoooo...
and watak yang i suker kat dalam citer nie is manis..
yang mana oghang kedah sebut 'maneh'..
walaupun watak dia dalam nie macam terencat gitu kan..
tp, hati dia baik...
dia cakap utagha pown comey ja...
dengan pelat lidah dia...
hik2x...
suker amat!!



kesian kat kobau neyh...
nama kobau neyh dalam movie is kembang...
nama sebenar tak tau la..
tp, beruntung kobau neyh sebab banyak2x kobau..
raser2x dia seko' ja yang dapat pekena mekap..
siap eye shadow, blusher...
raser bukan mekap betol dak..
kapur ker kembang...
abeh la hang..
ahahahaha...

aperpun, best la citer tu..
kalau tension2x, buleh la pi nengok...
and lagi..
ader satu lagu dalam citer nie yg remi ishak nyanyi tu..
best...
ader edisi yang betol dak???
nak!!

and untuk maya karin...
macam biasa lah..
she is so sweet!!

and kater2x yang kire macam terkesan la...
adalah:
siaper kater klcc dengan sawah padi tak boleh bersatu...

yeah!!
so, till d next movie..
kanda...

0 comments: