view my entries with this:

Thursday, April 21, 2011

restOran Saba', cyberjaya..

assalamualaikum kourank!!
makan menyentap gitu...
tanggal 18 april..
melepak la diri dengan budak skot yang dah lamer bonar tak jumpa...
ada la dalam 7 till 8 month...
ahaaa...
aperpun, majoriti dah berkerjaya...
aQ and beberapa orang member lain di bawa meninjau makanan arab di cyberJaya..
tu dia...
tengok menu, dahsyat betol..
tp, jangan khuatit...
juadah kat sini memang ramai yang kongsi2x... 
bukan makan sorang2x...
saper yang makan sorang tu memang perut stoking la...
or, kompem la tak abih ann...




tu dia..
memang menyentap..


time nie, oleh kerana macam tak teringin nak makan nasik...
i makan mushrOom soUp sajer...
boleh tahan la..
sedap gak..
tp, tak puas..
oleh kerana itu, bila kak nana and odah ajak makan nasik diorang...
aper lagi...
i pown ngap saja...
muahahahaha...




amacam???
kourank ader raser lapar tak?
nom..nom..




ahaaa...
air nie bukan beer okay...
it's a barbican...
tak bawak kepada khayal pown okay...
just minuman bergas...
kalau kat Malaysia nie it's more like POP i guess...



topik yang dibualkan tak banyak sebenarnyew...
kitourank lebey kepada huhahahaha sajer...
yang penting eppy...
tu la dengan keletah si su...
haaaa...
tak citer pown saper yang datang...
so, kitourank ada 9 orang kesemuanya..
aQ, su, ned, masyi, kak nana, odah, shida ftsm, tka farida and icadiah..
hak2x...



jemput2x la datang cyberjaya key..

tempat: restorank Saba'
jam: 8.30 pm

div class='comments' id='comments'>

1 comment:

  1. yippeee... mmg terbaik la restoran saba tu.. nasi minyak mmg sedap..
    yezzaa mmg patut order 1 menu share 2 orang cuz hidangan mcm dlm dulang .. a lots of.. salute r sapa yg bjaya abeskan satu hidangan sorang2..

    ReplyDelete