Thursday, January 19, 2012

help me please...




salam kourank...
hmm..
mungkin blog aQ akan hilang...
lepas balik dari membusukan diri tadi..
aq buat la 1 entry..
seperti biasa, kalau aq rasa benda tu macam bg information kat viewer, aq akan post entry tu kat my fb...
namun begitu, seketika tadi ia telah terhalang...
dia kata blog i ada url yg di block oleh someone..
adoi...
kene spam pulak blog aq nie..
tanda2x spam pown dah start muncul apabila layout utk komen aq sudah hilang daripada pandangan mata..
kejap lagi maybe tak leyh nak access...
ya Allah..
saper la yg dengki nie kan...
adoi..
sakit jiwa..

ada saper2x yg boleh tolong tak?
camner nak buang spam tu?
help me please..
sob2x..

uwaa


0 comments: