Thursday, January 5, 2012

download adobe photoshop..


salam kourank..
ahaaa...
semakin ramai yg bertanya...
x per..
lagi bagus sebenarnyew..
aQ tolong aper yg termampu okay..

adeq ucuk aQ sorang nie tanya macam mana nak buat header yg canteQ..


okay.. for me lah..
aQ guna adobe photoshop la..
sebab tu je yg aQ pandai guna..
yg kire up sikit la kan...

actually, adobe nie lebih senang kalau ajar secara praktikal..
bukan teori sahaja...
sebab banyak elemen yg kourank kene faham..
so, kalau belajar secara teori nie..
kourank kene la rajin godeh2x sendiri..
okay..

before tu, kourank kene ada adobe photoshop..
yang dah ada, okay la..
yg belom ada, sila download ea..
dulu macam selalu jugak jumpa yg free..
tp, skunk dah payah pulak...
actually, kalau kourank boleh carik yg portable adobe photoshop lagi baik la..
kalau antara kawan kourank yg ada..
just mintak jer file dia masuk dalam pendrive..
then boleh guna on d spot..
saper yg berdekatan dengan aQ..
ukm bangi nie..
boleh la roger aQ kat fb ea..
carik shou sakura..
insyallah.. kalau tak der aral melintang, boleh la aQ bagi file tu kat kourank...
ngee..

ngeh2x

or, nak mintak tolong blogger semua..
saper ada site portable adobe photoshop yg free download..
tolong roger kat ruangan komen ea...
maceh...

MEmorialISme_HOPE with Heartstrings

orait...
kourank boleh gi kat blog wan hazel nie..
dia ada tunjuk cara nak download sekali..
tQ wanhazel..



0 comments: