view my entries with this:

Wednesday, January 4, 2012

celOteh arie rabu

waa.. arie nie arie first sekolah..
macam maner dgn sekolah kourank?
ecewah...
aQ tengah perasan la nie..
perasan jadik budak sekolah balik...
ehehehehe...

kalau citer zaman sekolah nie memang best...
time nie la kourank nak aktif2x...
time nie la kourank akan mula cintan-cintun..
time nie jugaklah banyak pengalaman yg kourank akan dapat untuk menentukan siapakah diri kourank yg sebenarnya...
tak gitu?

hik2x..
utk hari nie..
my bie pown baru masuk sekolah...
hihi..
alhamdulillah..
dia jadi ustaz..
semoga dia dapat mendidik anak bangsa menjadi insan yg berguna kepada agama dan juga negara mereka...
mesti smart jew arie nie..
yer lah.. hari first sekolah kan...
katanya pakai kemeja tadi..
teringin nak tengok..
tp, apakan daya...
kitourank bukan jenis yg teruja pada blackberry atau handset mahal yg lain..
so, kalau nak upload on time on tenet ke, nak 3G ke, nak mesej bergambar ke..
memang tak der dan tidak dapatlah..
x per..
biar je dia smart selalu..
sebab Allah itu kan suka yg indah...
manusia jugak begitu..
biar semangat sikit anak murid nak belajar..
hihi..
chaiyok bie..

sekarang nie tngah menunggu jawapan nie..
jangan dia buat surprise sudah...
kelam kabut nanti jadiknya..

alamak! lupa lah...
kulit dah start menggelupas...
macam maner nie..
belasah jer la kan.. hohoo...

hmmm...
semoga selamat sejahtera semuanya..
hihi..
bubbbbyyyeee..

0 comments: