view my entries with this:

Tuesday, January 10, 2012

assalamualaikum kourank..
salam hari rabu...
haa... dah hari rabu dah...

countdown for me ada lagi 7 hari.. 
walaupun ada lagi 7 hari rasa macam lama lagi tu..
huhu..
so, kourank sendiri macam maner?
okay kah?
doakan la aq 17 aribulan nie..
insyallah..
ameen..
cahiyok!
semnagat..
hahaha...

besides that..
actually, duit poket memang dahaga kering dah sekarang nie..
mintak2x cepatla projek catering tu ada...
boleh la jugak top-up2x..
nak keje kat kedai t-shirt tu pown dah di isi rupanya..
terlbatlah aq nak buat kerja part time kat situ..
hotel equa pon tak call2x nie..
adeyh..
apakah?

insyallah..
maybe tak der rezeki lagi..
harapnya, nanti dapat lah..
huhu...
(,")

berharap kat penghutang..
kompem bulan nie tak boleh nak dapat..
adeyh..
aperpun, berserah jer la padaNya kan..
hik2x..
so, till d next entry..

0 comments: