view my entries with this:

Saturday, January 28, 2012

he is beautiful




"he is beautiful"

nie la tajuk citer yg aq tengok semalam petang sambung ke pagi nie...
dari semalam asyik bercucuran air mata je disebabkan citer nie..



comel sangat diorang nie versi cartoOn..


nak tau lagi, aQ bagi review sikit key..
actually, citer nie dah lama dah...
tp, tak salah kalau kourank nak tengok kali pertama ke, kedua ke..
still touching jugak...

okay, we will start it..

go min nyu (gurl) ngan go mi nam (boy) nie kembar..
oleh kerana sebab tertentu, manager go mi nam mintak tlg go min nyu gantikan tempat abg dia utk sain kontrak utk join group a.n jell yg merupakan band yg top kat korea..


start dr hari tu, mi nyu pun pretend to be a boy, gantikan tempat abg dia..
tujuan utamanya supaya dia dapat jumpa balik mak diorang..
their father had pass away and diorang membesar kat rumah anak yatim..

 
mi nam

 
mi nyu

berdepan dengan 3 lagi ahli kumpulan a.n jell tu..
banyak cabaran yg dia kene tanggung termasuk la perasaan dia kat salah seorang ahli group tu yakni tae kyung..


tae kyung

min nam vs tae kyung:
cinta, tp tak dilafazkan sebab dia tak sedar dia cintakan mi nyu...
d only person yg tau mi nam is mi nyu membuatkan  mi nyu bergantung kepada tae kyung utk terus bertahan dalam band..
tp keadaan sebenarnya, shin woo yg tau dulu tp dia pretend x tau..
pd satu tahap, tae kyung benci kat mi nyu di sebabkan kisah silam parent diorang...




shin woo

mi nam vs shin woo:
org pertama yg tau mi nam perempuan tp pretend tak tau..
at first just nak main2x tengok macam mana a girl nak adapt staying with many boys...
how she manage to hide her identity but at last jatuh cinta kat mi nyu and cuba sedaya upaya dia utk comfort and edore that girl..


jeremy

mi nam vs jeremy:
at first dia ingat he has feeling to a boy..
bila dia tau mi nam perempuan, dia mula give hope yg dia dapat jadikan mi nyu suri di hati dia...
tp, hmmm..
kourank tau kan macam mana..
huhu..


hee yi

mi nam vs hee yi:
haa.. nie la watak jahat dalam citer nie..
jahat yg canteq...
dia nie entertainer yg sangat famous...
till, disebalik kebaikan dirinya di kaca tv..
sebenarnya semua tu hanyalah lakonan...
trap tae kyung to pretend to be her lover dgn beralasankan identity mi nyu...

just take a look at this story key...
best, memang best...

div class='comments' id='comments'>

4 comments:

  1. You're so beutiful. Saya dah tengok. best!!
    Hey, follow my brother blog with me as his contributer. hehe. Nice blog of yours! Congrats!

    ReplyDelete
  2. oready tgk this cite...sgt2 best n sweet... n ade lagi 1 vite sweet..ni

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/heart-strings.html

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/freebies-demam-heart-strings.html

    ReplyDelete
  3. akak tgk kat vcd..hoho...klu online sekat2

    ReplyDelete
  4. yup . da tgok da citer ni . best sangat
    ^ _ ^

    ReplyDelete