Saturday, January 7, 2012

mownink kourank..
so, dah masuk hari sabtu dah hari nie...
pejam celik, pejam celik dah hari sabtu balik..
ahahahaha...
aper citer kourank?
aper citer aQ..
masing2x tentunya ada cerita menarik yg tersendiri kan...
macam kat ukm nie...
cerita yg paling menarik..
yg menjadi isu adalah pasal tak der air lah..
wah3x..
tp, i mandi okay...

kesian budak2x exam nie la..
lagi2x yg sakit perut tahap melampau nak buang..
adeyh..
kene la tahan...
siap ada yg ngadu kat tnc hepa kater terganggu jawab soklan sebab ngangkut air..
yg tu alasan lah kot...
adeyh..
memang nampak macam alasan..
lain la kalau sebab tak dapat mandi ke..
time exam, sakit peyut tp tak leyh nak membuang ke?
macam2x kan..
haha..

aperpun, alhamdulillah..
aq bangun dalam pkul 6.30 pagi tadi..
air dah ada dah...
laju lagi...
tQ syabas...
padahal semalam lori air datang dah..
penat budak2x nie ngangkut air...
utk aq sendiri macam segan la nak amik..
dah la menompang kan..
so, just bajet mahu mandi di masjid je pagi tadi..
tp, alhamdulillah la..
ada air jugak...

so, aktiviti untuk hari nie..
aq nak lawat my kakak ipar and her baby..
otherwise ke rumah my bie..
nak lawat ibu dia...

selain itu, harap2xnyew keadaan my bapak semakin pulih la..
tolong doakan utk semua ea kourank..
hihi..
till d next entry..

0 comments: