view my entries with this:

Friday, January 27, 2012

SEGMEN : BLOGWALKING & CLICKING



assalamualaikum kourank..
evening semua...


nak ajak kourank join segmen..
jom kita tambah kenalan jom..
weeee...

nama : 
nama di beri, nurul nadiah binti kamaruzzaman
umur  :
umur yg tercapai utk tahun nie dah suku abad dah...
25 years old
tarikh lahir :
aQ di lahirkan pada 12 rabiulawal 1408 hijrah, so, bulan depan genap la umur aQ 25 tahun..
and kalau kourank perasan, my bufday sama ngan bufday nabi kita... saper bermurah hati boleh la buat pantun ke, sajak ke, gurindam ke...
aper2x lah, ke:
doubledeeya@gmail.com
id fb: shou sakura
ruangan komen my blog...
ngee.. (,")
brpe la korng berblog :
hampir setahun jugak aQ berblog.. 
priority is just for my routine life actually
harapan korang :
harapan aQ ada banyak, tp yg utama adalah utk tidak jemu utk memperbaiki diri kepada yg lebih baik...


nak join?
klik pada banner..
hihi..


div class='comments' id='comments'>

14 comments:

  1. Senyum sini !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  2. Shiema singgah sini, senyum senyum, klik klik. JOmlah singgah belog Shiema. Click semua yang boleh Click ye : follow button, Like button and Iklan (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini ;D

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah-d.html

    ReplyDelete
  4. singgah jugak disini...
    dr segmen yg sme..

    ReplyDelete
  5. Hi, singgah n follow.
    Jemput singgah n follow. ^^

    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. singgah snie

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama. daone follow.

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete
  8. hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  9. datang dari SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH. :)

    ReplyDelete
  10. lezza dtg dr segmen yg sama
    done follow sini, dh clik2 apa yg patut
    my id: azil_ron

    do visit mine too:
    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

    ReplyDelete
  11. kita satu segmen :)



    http://underskema.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

    ReplyDelete