view my entries with this:

Sunday, January 22, 2012

moOdy..



salam kourank..
so, tak de cerita pown utk hari nie..
masing2x sedang busy..
cumanya...
daripada plan group anak bujang pulang ke rumah..
rupanya tidak..
meriah jugak kat rumah nie..

abg adie ada, abg jat and family ada...
and abg anang and family akan balik...

tp, tak tau moody jew arie nie..
sebab period ke?
macam pelik je sebab before nie ketidakstabilan hormon noe tak pernah berlaku pown walaupun dalam keadaan macam nie..
seriously, sangat moOdy..
sampaikan nak layan anak buah pun macam tak de hati je..
ke mana la hati nie pergi..

maybe tak dapat berita from separuh hati lagi kowt..
actually, macam tau je kompem2x batery dia kong..
semalam my bie pegi kenduri kawen rumah sedara dia kat teluk intan..
tersalah tarikh rupanya hari nie..
so, diorang bermalam la kat perak...
namun begitu, malam tadi keseronokan mesej dengan dia terhenti kerna:
aQ sangat keletihan, tertidur terus x follow_up message..
arie nie, call2x..
operator yg jawab..
rasa betol la batery bie kong nie..
but.. still risau jugak..
harap2x dia dan family selamat lah kan..
insyallah amennnn...
rindu sangat kat bie...
poko shippo!!!

hari kourank pulak macam mana?
mesti antara kourank ada yg dapat cerita seronok..
maybe kawen ke, tunang ke?
musim cuti sekolah kan..
harap2x kourank...kourank.. and kourank semua happy je selalu key..
kalau x happy, x pe..
kan kiter ada blog..
boleh la kongsi2x..
lalalalala...

itu jer...
bye..bye..



0 comments: