view my entries with this:

Tuesday, January 3, 2012

konvoi batch 29 ke telok kemang, port dickson..

assalamualaikum kourank...
ahaa...
sempena cuti new year nie..
my skot buat event jalan-jalan cari makan, cuci mata, happy minda...
hik2x..
so, pada hari isnin bersamaan 2 januari 2012 diri dan mereka pown ber'rv' di panggung seni universiti kebangsaan malaysia..
u kitourank lah kan..
hik2x..
dalam pkul 8.30 am, kitourank pown geraklah ke tempat yg ingin dituju iaitu:
teluk kemang, port dickson

konvoi dengan 7 buah kete macam tu memang meriah la..
dah tu masing2x dah lama giler tak jumpa..
sembang macam tak ada penghujung jer lagaknyew..
aperpun, memang terbaeklah kan...

serious mandi kat pantai telok kemang, pD memang best..
air di hijau, tak berapa nak dalam..
so, tak khuatir sangat lah utk lemas..
namun begitu, kene berjaga-jaga okay..

semua cerita pada hari tersebut adalah seperti berikut:








get ready barang semua..






jom makan dulu sebelum mandi!
yeay!!





semangtanyew aQ tiup belon..
hik2x..







lalalalala...









versi break dance pown ada..
sejak bila la diorang nie tukar minat pown aQ tak tau..
huhu..



haa... yg nie usaha menapak menara di pantai pD..












entah berapa kali nak jatuh, naik jatuh...
at last jadik jugak..
tahniah kourank...
ahakz..





taraaa... canteQkan pantai dia..







memag best!
jemput la kourank ke pantai pD..
memang meriah..
kalau nak pegi, dinasihatkan pegi awal sebab kat situ memang penuh dengan orang..
kalau kourank lambat, susah lah nak carik parking..
so, enjoy!
(,")

div class='comments' id='comments'>

1 comment: